Reunió de l’AFA amb l’alcaldessa: contingut i compromisos

Benvolgudes famílies, volem compartir amb vosaltres que el passat divendres 18 de febrer dos representants de l’AFA ens vam reunir amb l’actual alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, així com amb l’actual regidor de Rubí, Víctor García.


En el marc d’aquesta reunió l’AFA vam exposar el que ens preocupava pel que fa al manteniment de les instal·lacions de l’escola així com la cura per l’entorn de la mateixa.
L’alcaldessa es va comprometre a fer les inversions presentades abans que acabi l’any 2022 i enviar-nos en un màxim de 3 setmanes el calendari d’execució, que compartirem amb vosaltres tan aviat el rebem. També es va comprometre a intentar pintar tot el centre amb la màxima celeritat possible. L’AFA vam insistir amb que fos al llarg d’aquest mateix any. Esperem també rebre resposta d’aquest tema a curt-mig termini.


Pel que fa a l’entorn de l’escola, l’alcaldessa es va comprometre a enviar-nos més informació del projecte de formació que es durà a terme a la Torre Salduba (just davant la porta de l’escola), la reforma de la qual s’iniciarà en breu. Pel que fa a les Torres Massana (al costat del pati dels infants grans de l’escola), l’alcaldessa va explicar que en el proper ple se’n votaria l’expropiació del percentatge que a l’Ajuntament li manca perquè ambdues Torres siguin de la seva propietat. L’alcaldessa també es va comprometre a desallotjar les Torres un cop fossin totalment propietat de l’Ajuntament (recordem que una ja ho és) i dissenyar abans de la finalització del mandat (abril 2023) un pla que concreti què cal fer amb aquest espai. Des de l’AFA vam insistir en començar a treballar tan aviat com sigui possible aquest pla per garantir en breu la dignificació de l’entorn de l’escola.


Des de l’AFA seguirem de ben a prop cadascun dels compromisos i us seguirem informant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑