Us donem la benvinguda al nou web d l’AMPA!

BenvingutsDes de la Junta de l’AMPA hem estat treballant des del començament d’aquest curs escolar per tal de posar en marxa aquest nou web, amb l’objectiu de millorar la comunicació entre l’AMPA i les families. Així, doncs, si voleu seguir totes les activitats de l’AMPA, amb aquest nou web amb format de bloc, només cal que ompliu la casella que hi a la barra lateral amb la vostra adreça de correu electrònic i feu clic al botó “Segeuix el bloc!”.

Aquí, a més a més de les novetats que aniran sortint a la portada, hi trobareu una secció de Informació General sobre l’organització i les activitats que desenvolupa l’AMPA; un Arxiu amb tots el documents i comunicats que es van enviant a les families per diferents mitjans; una Agenda amb les activitats que organitza l’AMPA; els materials que hi ha a la venda a la Botiga de l’AMPA; i les diferents vies de Contacte per comunicar-nos.

Esperem que ho trobeu útil! En qualsevol cas, si teniu qualsevol comentari que ajudi a millorar-ne la funcionalitat d’aquest web, serà molt benvingut.

Finalment, aprofitem per recordar-vos que la Junta de l’AMPA, és a dir, els pares i mares que hi col·laborem més activament, es reuneix cada segon dilluns de mes a les 21hs a la sala de l’AMPA de l’escola. Per suposat, tothom hi és benvingut i pot col·laborar-hi en la mesura de les seves possibilitats.

5 thoughts on “Us donem la benvinguda al nou web d l’AMPA!

Add yours

  1. Moltes felicitats a tots !!! Ha quedat molt bé i realment és una eina molt útil per a tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑