Menús i activitats menjador

Aquí podeu trobar totes les activitats que fan els infants en horari de menjador així com els menús de cada trimestre i les notícies de la Comissió de Menjador.


Curs 2019-2020

1er trimestre2on trimestre3er trimestre
Menú Basal
Menús especials (No Carn i No Porc)
Receptes de la Mari desembre 2019
Contingut no disponibleContingut no disponible


Curs 2018-2019

Últimes notícies Menjador

 • Presentació monitors/es curs 2022/2023
  Us donem la benvinguda a totes les famílies usuàries del menjador durant aquest curs 2022/2023. Volem presentar a l’equip de monitors i cuina d’aquest any per tal que pugueu conèixer les persones que estan a càrrec de cada grup al migdia.
 • Bon estiu famílies!
  Ha sigut un plaer treballar conjuntament amb vosaltres i la confiança que heu demostrat al deixar-nos als vostres infants. En nom de tot l’equip de monitors de la Torre de la Llebre us volem desitjar un bon estiu a totes les famílies.
 • Casalet Far West 2021-22
  En Buffalo Ketchup té una missió; traslladar el ramat des de Sacramento fins a Kansas City. És molt important que arribi a temps per la fira del Bestiar. Sol no pot fer-ho. Necessita que l’ajudem a superar els durs entrebancs propis del Far West.
 • Pesa i Pensa, per prendre consciència del malbaratament alimentari
  Pesa i Pensa és un projecte educatiu que té per objectiu sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari als menjadors escolars. Es tracta de recuperar el valor dels aliments i fomentar que els infants prenguin consciència per tal de ser unes persones consumidores responsables en el futur.
 • Recooperem, un projecte amb vessant social i ambiental
  Des del març de 2017, l’Escola Torre de la Llebre i Campos Estela col·laboren amb el projecte Recooperem, impulsat pel Consell Comarcal i el Consorci de Gestió de Residus del Vallès Occidental.
 • Informació Menjador 2021-22
  En nom de tot l’equip de Campos Estela, volem donar-vos la benvinguda al servei de menjador de l’escola.
 • Engeguem el Projecte Sister Schools
  Aquest trimestre la nostra escola ha engegat aquest projecte amb l’escola El Sol i la Lluna de Castellar del Vallès amb col·laboració de Campos Estela. Mireu el vídeo!
 • Cuinem Salut!
  El 15 de març, la Comissió de Menjador vam assistir a la xerrada “Cuinem Salut” impartida per Campos Estela, on ens van explicar la Guia de l’Alimentació Saludable.
 • Campos Estela ens explica com segueix el projecte “Bo, Sa, Sostenible i Segur”
  Per assolir els hàbits que permeten potenciar l’autonomia personal i mantenir un clima cordial, un estil de vida i una alimentació saludable, Campos Estela treballa diverses activitats que engloba al projecte educatiu “Bo, Sa, Sostenible i Segur”.
 • Informació Menjador 2020-21
  Informació i mesures de seguretat sobre el servei que oferirà Campos Estela aquest curs
 • Espais de joc del servei de menjador
  Us presentem la proposta de dinamització de les estones d’esbarjo que ens arriba del servei de menjador.
 • Monitors del menjador i guia d’alimentació saludable
  Presentem l’equip de monitors de menjador d’aquest curs i compartim una guia d’alimentació saludable.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑