Cuinem Salut!

Photo by Jill Wellington on Pexels.com

El passat 15 de març, la Comissió de Menjador vam assistir a la xerrada “Cuinem Salut” impartida per Campos Estela. Entre altres coses, ens van explicar la Guia de l’Alimentació Saludable que cada any publica la Generalitat, i que estableix el punt de partida per definir els menús de la nostra Escola.

Des de fa uns anys, han anat aplicant un seguit de canvis per menjar de manera més saludable: amb presència de més fruita, hortalisses, llegums i fruita seca, preferentment de temporada i proximitat, menys sucres, sal… Per altra banda, durant els tallers del migdia, estan treballant en propostes per augmentar l’activitat física a través del joc. També estan preparant la sèrie de vídeoreceptes que anem compartint per tal que els més menuts s’animin a fer-les a casa i conscienciar-nos de la importància del menjar saludable.

Us adjuntem els documents que vam veure a la xerrada:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑