Compra de material per educació física

Mitjançant els blocs d’escuma podem afavorir la psicomotricitat grossa dels nens a l’hora de fer construccions i transportar les peces d’un lloc a un altre. A més, es realitza molt més joc simbòlic, ja que es gaudeix de més material i cada nen pot crear les seves pròpies construccions. Una de les activitats més freqüents amb aquest material és trencar, a l’inici de la sessió, la muralla o torre de blocs d’escuma (mètode Aucouturier) per tal d’alliberar-se i descarregar-se emocionalment. Després d’aquesta descàrrega els infants estan molt més motivats per iniciar la proposta del dia.

Pel que fa al matalàs gran és una eina que ajuda a desenvolupar les habilitats motrius bàsiques (salts, girs, desplaçaments…) i a l’hora es produeix d’una manera molt lúdica. És un material adient per realitzar circuits o activitats més dirigides.

La compra de material per educació física és una de les iniciatives aprovades a l’assemblea econòmica de l’AMPA del curs 2020-21.

Fotos cedides per l’escola. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑