Actuacions Comissió de Salut curs 2020-2021

La Comissió de Salut de l’AMPA segueix treballant dia a dia juntament amb l’escola, l’Ajuntament de Rubí i la Sub-direcció General de Drogodependències de Catalunya per garantir la seguretat i la millora de l’entorn de l’escola.

Aquests dies haureu pogut veure que els serveis de Rubí Net estan fent tasques de neteja dels voltants, de la mateixa manera que han posat unes New Jersey (blocs de formigó) al camí de terra, de tal manera de que el cotxes no passin de manera temerària per davant de l’escola.

S’estan fent reunions de manera quasi setmanal per intentar millorar la situació i seguirem treballant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑