Espais de joc del servei de menjador

Us presentem la proposta de dinamització de les estones d’esbarjo que ens arriba del servei de menjador. Podeu llegir tots els detalls de la proposta a la presentació d’imatges.

La proposta de dinamització de les estones d’esbarjo del servei de menjador d’aquest curs funcionarà a través d’Espais de joc de lliure circulació. Tots es desenvoluparan a l’aire lliure, sempre que les condicions climatològiques ho permetin, i cada un d’ells oferirà propostes lúdiques diferents. D’aquesta manera la participació als espais no serà obligatòria, donant l’opció als infants de triar cada dia i a cada estona què voldran fer i amb qui.

  • Cada espai tindrà un monitor/a de referència que acompanyarà als infants durant el joc i que ajudarà a dinamitzar les propostes que sorgeixin dels infants. farem petites assemblees setmanals per grups d’edat o per cicles per a valorar la setmana, recollir demandes i propostes, recordar normes de convivència i participació, arribar a acords, gestionar conflictes, etc.
  • De dilluns a dijous oferirem els espais de joc i els divendres posarem música amb l’altaveu per als amants del ball i la gresca i farem activitats a l’hort amb un monitor/a.

Es prioritzarà oferir les activitats a l’aire lliure sempre que les condicions climatològiques ho permetin. I les activitats es faran en un context d’intergrup amb una monitora de referència del cicle.

El Cicle d’Infantil dina durant el primer torn de 12:00 a 13:00 aproximadament. Les activitats s’oferiran després de dinar, un cop acabada la higiene dental que sempre es fa amb l’acompanyament d’un adult. La programació mensual de les activitats realitzades es penjaran a final de cada mes al blog de l’AMPA.

Els infants de P3 no participen de la proposta d’activitats ja que es prioritza oferir una estona de descans amb migdiada després de l’àpat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑