Molt bones festes no sexistes!!!

Des de la Comissió de Gènere de l’AMPA i Espai Coneix us desitgem unes bones festes plenes de màgia i de valors! També us convidem a triar joguines educatives, divertides, tendres, viatgeres, compartides i no sexistes, ja que sabem que compartim la necessitat de fomentar persones lliures, respectuoses, amb igualtat d’oportunitats i amb el mateix dret a somiar a ser qui vulguin ser. 

Proporcionem als infants joguines per continuar creixent sense discriminació per sexe o gènere. La canalla és molt més que guerrers i/o imatge occidentalitzada de bellesa! Si ens hem de ‘salvar’, ho farem amb interdependència entre les persones. 

Molt bones festes no sexistes!!!

Foto: Children photo created by freepik – www.freepik.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑