Un Nadal ben sonat!

Després d’uns quants anys de cantar Nadales, els del cor de pares i mares de la Torre de la Llebre hem decidit fer el salt definitiu a la fama i hem gravat una Nadala que està destinada a desbancar l’”All I want For Christmas is you” de Mariah Carey o “El Tamborilero” de Raphael del capdamunt de les llistes de cançons nadalenques més escoltades de tots els temps.

Encara era temps de dur tirants i pantalons curts quan aquest grup entusiasta de cantaires (i ballarins) passejàvem per tot Rubí cantant “Ara ve Nadal” o “ Ding Dang Dong, anar en trineu es divertit”. Els nostres fills i filles i familiars més propers es preguntaven si ens havíem trastocat o potser patit un empatx de polvorons, però no és així: estàvem preparant aquest vídeo que avui us presentem amb tota la il·lusió del món!

Per a tots vosaltres: Ja És Nadal (i el celebrem al teu costat!)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑