Bon estiu famílies!

Ha sigut un plaer treballar conjuntament amb vosaltres i la confiança que heu demostrat al deixar-nos als vostres infants. En nom de tot l’equip de monitors de la Torre de la Llebre us volem desitjar un bon estiu a totes les famílies.

(D’esquerra a dreta) Marta G, monitora de 6è;Genís, monitor de 5è; Gisela, monitora de 4t; Angy, monitor d’ I3; Emma, monitora d’I4; Maite i Lidia P , les nostres cuineres; Natalia, monitora d’I5; Judit , monitora d’esports; Aina monitora de 1r; Rosa, monitora de 3r; i Lidia M, coordinadora del menjador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑