Projecte menjador “fora del menjador”

Com ja es va comunicar al mes de gener (061 – AMPA Comunicat famílies_1‏‏), des de la Comissió de menjador continuem treballant conjuntament amb Campos Estela per anar millorant el servei de menjador que tenim en la nostra escola.

Entre els canvis que es van proposar a l’empresa, hi havia la revisió profunda del projecte de menjador “fora del menjador”. Així doncs, des de l’AMPA es vol aconseguir que el temps de menjador que no es destina al dinar s’ocupi amb tallers i activitats amb objectius pedagògics, que els infants puguin aprofitar i reduir l’estona de joc lliure al pati.

Per això, a partir d’ara, des de Campos Estela ens passaran setmanalment aquesta informació, que nosaltres anirem publicant al bloc, perquè les famílies podeu consultar quines activitats fan els nens i nenes que es queden al menjador.

Us deixem les graelles d’activitats del mes de Març: Activitats menjador P4 a sisè 03-2014

One thought on “Projecte menjador “fora del menjador”

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑