Setmana de lluita per l’educació pública

Com a AMPA de l’Escola Torre de la Llebre donem suport i fem difusió de les convocatòries i accions en defensa de l’educació pública previstes durant la setmana de lluita per l’educació i convocades per diverses plataformes i organitzacions.

Així doncs, us informem de les activitats que la MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa) està organitzant en el marc d’aquesta setmanadel 24 al 28 de març:

  • Xerrada sobre la LOMCE, la LEC i les retallades, organitzada per MUCE: dimecres 2 d’abril, a les 17h al Centre de Recursos Pedagògics de Rubí (Carrer Númancia, 11, davant de l’escola Mossèn Cinto Verdaguer).
  • Per aquest dissabte 29, hi ha convocada una manifestació a Barcelona (sortida Pça Universitat, BCN, 17h)

Text de la convocatòria:

El Marc Unitari de la comunitat Educativa – MUCE des de fa molts anys hem posat tot l’esforç en la defensa d’una educació pública i de qualitat, per això responem amb la unitat i força de tota la comunitat Educativa participant i donant suport a les convocatòries i accions en defensa de l’educació pública, per que és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa. Per això donem suport i animem a participar en la setmana de lluita de l’educació del 24 al 28 de març i la manifestació de dissabte 29 de març a les 17 h .

Convocades per diverses plataformes i organitzacions compromeses amb l’educació pública.

Perquè podem aturar aquest desmantellament al que ens estan abocant les retallades, la LOMCE, normatives, tancaments… que lluny de millorar el funcionament de l’escola pública, posen en qüestió valors fonamentals de l’educació pública i de l’escola catalana.

  • Setmana de lluita de l’educació 24 al 28 de març .
  • Manifestació dissabte 29 de març a les 17 h Pça. Universitat.

MUCE. MARC UNITARI DE LA COMUNITAT EDUCATIVA.

Manifestació Ni LOMCE, ni LEC, ni retallades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑