Fotos de les colònies en família

Com ja sabreu, el cap de setmana del 10 de maig vam fer les colònies en família que organitza cada any l’AMPA i aquest cop van tenir lloc a l’Alberg Mas Silvestre de Canyamars. Començant pel final, la conclusió: ens ho vam passar mol bé grans i petits!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dissabte a la tarda vam començar fent un joc de coneixença. Després, vam berenar i entre llesques de pa, galetes i xocolata vam fer un taller de construcció de capgrossos (amb resultats espectaculars!) i més tallers de maquillatge, polseres, malabars…

A la nit, després de sopar, vam fer un joc amb lots i ens vam divertir molt buscant els “animals perduts” del bosc. Més tard, abans de tancar la nit, vam gaudir amb el tradicional concurs de pastissos on el jurat va premiar el més infantil (ple de lacasitos, mmm…), el més bo de tots (que estava bo de debò!) i el més… “rústic” (que estava ple de bones intencions!).

Diumenge, ens vam aixecar d’hora per fer una excursió i visita als rucs del Corredor on vam aprendre a cuidar els rucs, vam passejar amb carros i rucs, i finalment vam tornar a l’alberg per dinar i acomiadar-nos.

Tornarem a repetir l’any que ve!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑