Primera Junta i propera Assamblea del curs 2014-2015

Esperem que hagueu passat unes bones vacances i us desitgem un feliç curs 2014-2015!

Carregats d’energia, i amb moltes ganes de continuar contribuïnt al bon funcionament de l’escola dels nostres fills i filles, us convoquem a participar a l’Assamblea de l’AMPA el proper dimecres 15 d’octubre al menjador de l’escola a les 21H (preguem màxima puntualitat). A l’assamblea farem un repàs de la feina que estem fent a les diferents comissions i discutirem els objectius per aquest curs. L’AMPA som tots i totes, i per això és important la vostra assistència.

Prèviament, el dia 6 d’octubre, a les 21h a la sala de l’AMPA de l’escola, tindrà lloc la primera reunió de la Junta de l’AMPA. La Junta es composa de tothom que vulgui participar en qualsevol de les seves comissions (menjador, festes, material escolar, etc.), i per tant tothom està convidat a participar-hi en la mesura de les seves possibilitats. Si creieu que durant aquest any podreu donar un cop de mà, hi sereu molt benvingudes!

Per conèixer millor qui som, què fem, i perquè és important la participació de les famílies, us recomanem que visiteu les diferents seccions del nostre web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑