Revisió del model de compra de llibres i material escolar

Des de la Junta de l’AMPA lamentem tots els problemes relacionats amb la compra de llibres i de material escolar que s’han produït a l’inici d’aquest curs. Al llarg dels últims dies, ens heu anat informant per diferents vies de diferents problemes com imports cobrats que no eren correctes, lots perduts, material de mala qualitat, etc. Des de la Junta hem intentat donar respostes concretes als diferents problemes que ens heu anat notificant, dins de les nostres possibilitats. És evident, però, que el model d’enguany no ha funcionat i que caldrà revisar-lo a fons de cara al proper curs.

La primera determinació que hem près en aquest sentit ha estat no tornar a realitzar aquest servei a través de l’empresa Comercial Girona, la qual, des del nostre punt de vista, és la principal responsable dels problemes que han anat apareixent.

A la darrera reunió de la Junta de l’AMPA es van plantejar algunes idees sobre possibles canvis de cara al curs vinent. No obstant això, el tema no està tancat i us agraïrem qualsevol suggerència que tingueu i que vulgueu expressar, ja sigui a l’assamblea, a les reunions de la junta de l’AMPA, o per correu electrònic.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que el dimecres 15 d’octubre tindrà lloc l’Assamblea anual de l’AMPA, on farem balanç de les diferents comissions i establirem objectius de cara al curs que acabem d’encetar. Un dels temes que tractarem, per suposat, serà el del material.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑