Novetats menjador

Aquestes són les últimes novetats que tenim gràcies a la feina de la comissió de menjador:

  1. La setmana vinent s’introduiran les mandarines ecològiques
  2. Dijous 20 i dilluns 24 dimecres 26 l’escola rebrà la visita de la Bea, que ve del parc de les Olors, a fer amb els infants tallers referents a les herbes aromàtiques i medicinals. L’activitat es farà de P4 a 4rt. Els infants més grans faran l’activitat Eat in English.
  3. Divendres 21 és el Meatless Day (Día sin Carne). Els infants dinaran pasta, vegenuggets de shitake ecològics, fruita i amanida.
  4. Els nens i nenes han començat aquest mes a treballar, entre d’altres, el projecte Pesa i Pensa, per fer-los més conscients del que suposa el menjar que va a parar a les escombraries i que es podien haver menjat. La setmana vinent amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es presenta aquest projecte dissabte a la plaça Catalunya de Rubí de 10 a 14 i hi haurà diferents entitats presentant activitats (Creu Roja, Caçadors de Trastets, Rubí Net, Campos Estela… ).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑