Pagament quotes i assemblea pressupostos

A continuació, us fem arribar dues informacions de gran importància sobre el pressupost de l’AMPA:

  • Preferències pel pagament de la quota de l’AMPA

Us recordem que el pagament de la quota de socis de l’AMPA el podeu fer mensualment o anualment. Cal que tingueu en compte que, per cada pagament, el banc aplica les comissions corresponents (0,34€). Preguem que indiqueu quina és la vostra preferència de pagament i deixar-la a la bústia de l’Ampa, també podeu enviar-nos un email a ampatorrellebre@gmail.com amb la vostre elecció:

Nom i Cognom: ______________________________________________________

Preferència per fer el pagament: Anual o Mensual

  • Assemblea sobre Pressupostos de l’AMPA

Us informem que el dia 1 de desembre a les 21h celebrarem a l’escola una assemblea extraordinària de l’AMPA. En aquesta assemblea, informarem sobre l’estat dels comptes de l’AMPA, debatrem i decidirem sobre la quota que paguen les famílies, i prioritzarem les despeses a fer durant el curs 2014-2015. Podreu trobar més informació sobre els continguts i la dinàmica d’aquesta assemblea al web.

Us hi esperem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑