Fotos de la festa de final de curs

Divendres 20 de juny vam fer la festa de final de curs, organitzada per l’AMPA, amb la col·laboració dels pares i mares que ens van ajudar, i especialment gràcies a la feina feta per la Comissió de Festes.

La festa va ser tot un èxit, vam sopar tots junts, vam ballar al ritme dels Malaka Tones i ens vam emocionar amb el comiat de la Carme, que es jubilava, i dels nens i nenes de sisè que el curs vinent comencen una nova etapa.

Enguany l’AMPA va adquirir deu taules plegables per tal de facilitar el muntatge i  la recollida a la festa i a futurs esdeveniments, que es van utilitzar juntament amb el mobiliari deixat per l’Ajuntament. Gràcies als pares i mares que ho van preparar tot i gràcies a tothom per ajudar a recollir i tenir una festa més divertida.

Us deixem unes fotos com a record de la festa i us desitgem un molt bon estiu!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑