Des de la Comissió de menjador s’ha fet una proposta a Campos Estela per introduir el concepte “plat únic” durant aquest trimestre.
La idea ens va sorgir quan, revisant els menús trimestrals que ens facilita l’empresa de menjador, vam veure que, algun dia, la combinació de plats era força consistent. A partir d’aquí vam pensar que en aquests dies el menú podria ser un plat únic, ben formulat i que cobrís totes les necessitats nutricionals.
Així, l’empresa ens va fer les següents propostes de plats únics, un dia al mes, durant aquest trimestre, i un cop revisats vam donar el vist-i-plau:
16 d’octubre; amanida amb formatge, llenties de l’àvia (amb carn i una mica d’arròs) i fruita àcida
18 de novembre; amanida amb poma, estofat de gall dindi amb patates i verduretes i iogurt
14 de desembre; amanida amb fruits secs, pasta amb bolonyesa (picada porc i vedella) i fruita
Com ja veieu, el primer dia de plat únic ja s’ha fet i, des del menjador, la valoració ha estat molt positiva: ens han comunicat que els nens van estar molt contents i van menjar molt bé.
Un cop passat aquest trimestre la Comissió de menjador valorarà i revisarà la proposta i, en funció dels resultats, decidirà si es continua per a la resta de curs, fent un dia de plat únic al mes.
Deixa un comentari