Apunteu-vos a les colònies en família!

Colonies 2016
Apunteu-vos a les colònies en família!

La festa de la primavera ha estat un èxit gràcies a vosaltres! Des de l’AMPA estem molt contents i engrescats a seguir fent coses…..així, la propera parada són….LES COLÒNIES EN FAMÍLIA a Altafulla, el 21 i 22 de maig. Apunteu-vos! Ja som 10 famílies i volem ser moltes més!

Teniu fins diumenge 1 de maig per comunicar si veniu al correu de l’AMPA.

A grans trets, i com cada any, us podem avançar que anem de dissabte tarda, després de dinar, a diumenge tarda, a l’alberg d’Altafulla i farem tallers per la tarda, concurs de pastissos a la nit, excursió de diumenge matí…. si teniu cap idea o suggeriment ens agradarà molt saber-ho, sereu benvinguts. Fem AMPA entre tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑