Fotos Festa de la Primavera

Gràcies al equip de gent de l’AMPA que va fer possible aquesta Festa de la Primavera! Especialment a Tània, Maria, Mireia, Daniel, Elsa i Vicky. Ens ho vam passar d’allò més bé! La gent del menjador es va encarregar de la decoració i va quedar fantàstica. Les famílies de sisè també van decorar-ho tot molt maco i van muntar paradetes de venda de llibres, artesanies, plantes, begudes, menjar… Aquí us deixem unes quantes fotos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑