Subvencions per a la pràctica esportiva

Us comuniquem aquesta informació que ens ha arribat al correu de l’AMPA per si és del vostre interès:

L’Ajuntament de Rubí fomenta i promociona la pràctica esportiva en edat escolar i de caràcter federat, entenent que la pràctica esportiva beneficia el desenvolupament integral dels infants i joves, millorant la salut, la qualitat de vida i el desenvolupament personal i social.

Des de la Regidoria d’Esports – Ajuntament de Rubí s’obre una línia d’ajut que té com objectiu afavorir l’accés i el manteniment de la pràctica esportiva a tots aquells infants i joves que per la seva situació econòmica familiar no la puguin iniciar o continuar.

Es tracta de subvencions a infants i joves entre 4 i 18 anys per la pràctica esportiva de caràcter federat i extraescolar vinculada als Jocs Esportius Escolars relacionats amb programes esportius de caire de temporada esportiva en relació a les despeses vinculades a la quota anual i que es realitzi a una entitat esportiva o associacions d’AMPAS, de la ciutat de Rubí.

El termini finalitza el 31 d’aquest mes

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑