Preinscripció activitats extraescolars 2016-2017

Extraescolars 2016-2017
Com ja vàreu fer l´any passat, aquest any les inscripcions es faran de la mateixa manera, haureu d’omplir el formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a internet) a  l’adreça que s’adjunta a continuació:

https://extraescolars.typeform.com/to/lxiN2P

Es molt important marcar el curs que es realitzarà per saber el dia que li correspon l’activitat. Si encara així,  hi ha algú que tingui qualsevol problema o no disposi de cap dispositiu per poder-ho fer. Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolars i us ajudarem: extraescolars.torrellebre@gmail.com

Recordeu que les inscripcions no son efectives fins que rebeu la confirmació per email per part  de la Comissió d’Extraescolars o de les empreses que imparteixen cada activitat, formalitzant definitivament el grup.

Enguany mantenim les mateixes activitats del curs passat, a continuació trobareu un breu resum de cada una d’elles. Veureu que hi ha activitats que depenen del nombre d’inscrits per tal de calcular la quota mensual corresponent. En aquest cas, trobareu informació del preu/hora que costa l’activitat. Quan sàpiguem el nombre d’inscrits us informarem del preu mensual:

Les activitats:

 • Anglès: (Kids and Us i Espai ) Aquest ha estat el primer any que Kids and Us i Espai ha impartit classes a la nostra escola, i ha estat un èxit. Seguim treballant que continuï així. El nivell de cada nen es fonamental en l’activitat d’anglès, per aquesta raó (excepte P3),  qualsevol incorporació els altres cursos s’ha de valorar el nivell més indicat a cada nen i en principi, a no ser que el professor ho consideri oportú els grups de Dimarts i Dimecres de Kid&us estan tancats. S´obren grups nous per divendres per a noves incorporacions.
  • El preu del material del Kids and us serà de 67€. Recordeu que la incorporació al mètode Kids and Us és limitat en edat, l´ultim any per accedir al mètode és 2on.
  • *1 (Espai) La quota es calcula preu/hora per les setmanes que té el mes, dividit entre el número de nens de la mateixa classe.
  • Es poden formar nous grups d’anglès si hi ha el suficient número de inscrits (mínim de 4 i màxim de 8 alumnes per grup). Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolars.
 • Alemany: (Espai)  Continuem oferint els grup d’Alemany que heminiciat aquest passat curs amb Espai Idiomes. La quota és manté igual que el curs passat.
  • *1 (Espai) La quota es calcula preu/hora per les setmanes que té el mes, dividit entre el número de nens de la mateixa classe.
 • Cant Coral: Aquest any seguim amb l’activitat, però amb la intenció que tot sigui més ràpid i senzill, serà la pròpia Escola de Música de Rubí qui us informarà de tot i qui gestionarà directament les inscripcions. Per a alumnes de P4 a 2n
 • Dansa: (Estudi de Dansa Arabesc). Obrim un grup nou els divendres per les noves alumnes més petites. Recordeu que la formalització del grup es fa amb referència l’edat maduresa i habilitats tècniques, proporcionant màxima qualitat a l’activitat. En principi hi haurà un grup de 7 a 8 anys els dimarts, de 8 a 10 anys els dijous i un nou grup els divendres de 4 a 6 ( Ha d´haver-hi un mínim de 6 inscrits per que s´obri grup nou). No obstant la mestra prioritza, maduresa i habilitats tècniques dels alumnes nous, per realitzar qualsevol canvi de grup durant els primers dies de classe. En l’activitat de dansa, especialment el grup del més petits es necessari pares que ajudin a canviar de roba per l’activitat.
 • Escacs: (Associació d’Escacs Rubinenca). Al ser un Club Federat, els nostres fills podran gaudir de moltes més possibilitats si els agraden els escacs, com ara torneigs, exhibicions, etc… i podran anar jugant molts anys.
 • Futbol: (Diverjocs) Una forma divertida i lúdica de fer esport en equip, amb exercicis per millorar la tècnica i entendre aspectes bàsics de la col.locació en el camp.
 • Iniciació al Patinatge i Hoquei: (CentPatins). Voleu aprendre a patinar amb els millors jugadors de la lliga d’hoquei patins? Millora l’equilibri i la coordinació alhora que es practica exercici físic a l’aire lliure. Al segon trimestre hi haurà possibilitat de participar en el torneig escolar que organitza el club.
 • Iniciació Esportiva: (Diverjocs). La millor forma de començar a fer esport, millorar la coordinació, i començar a agafar hàbits i habilitats per a fer un esport més concret a partir de primer. Es mantindra la oferta de dos grups segons la edat dels inscrits.
 • Piscina: (Duet) Sabem que hi ha molts nens/es que fan natacióper el seu compte. Us proposem unificar les inscripcions mitjançant l’AMPA per aconseguir un millor preu. Disposem  d´un grup d´infantil (P3-P4-P5) amb 8 places. I un de primària (1r a 6è) amb 10 places. Es molt important tant el número d’inscripcions com el nivell del nens inscrits perquè els grups siguin el més homogenis possibles. El trasllat per anar al Centre Duet va a compte de cada família. Deixem oberta la possibilitats de places altres dies en funció de les places disponibles d’altres escoles.
 • Robótica i Programació / Techno-Motricitat (P4-P5): (TbKids) En aquesta activitat els alumnes seran els protagonistes i partícips de com la ciència i la creativitat s’uneixen per dissenyar un prototipus. Mitjançant projectes trimestral i utilitzant diferents plataformes de robòtica: LEGO DUPPLO (Techno-Motricitat ), OLLO, littebits, makeymakey… es combinen conceptes de STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques)amb activitats que desenvolupen la Col·laboració, el Pensament Crític/Digital, la Comunicació i la Creativitat. Con que els projectes son trimestral, aquests es podem fer a mida, així si a l’escola es treballa un projecte en concret, es pot treballar també aplicant la Robòtica i la Programació, Matemàtiques creatives,… El material es troba inclòs en el preu.

Informació general:

 • La renovació de les inscripcions NO ÉS AUTOMÀTICA, tot i que les vostres fills i filles hagin estat fent una activitat al llarg d’aquest curs, cal tornar a inscriure’ls per al curs vinent.
 • En principi les activitats començaran el dia 1 d’octubre, es necessari tenir les inscripcions el més aviat possible per poder formalitzar els grups.
 • Els nens/es que hagin realitzar l’activitat l’any anterior tenen prioritat a les noves inscripcions.
 • Encara que s’hagin realitzat les inscripcions, aquestes no seran efectives fins que no rebreu un email nostre o de les empreses que imparteixen cada activitat cada activitat per a confirmar la formalització definitiva del grup.
 • Una vegada formalitzat el grup, els organitzador de cada activitat es posarà en contacte amb les famílies demanant les dades bancaries o verificant-les.
 • Us donarem informació més concreta quan es formalitzin cadascú del grups de les diferents activitats.
 • Inicialment, les activitats estan pensades per fer-les al acabar les classes, de 16:00 a 17:00 o 17:30 (al full d’oferta d’activitats Extraescolars, hi trobareu l’horari exacte de cadascuna). És molt important que sigueu puntuals en la recollida dels nens ja que l’escola tancarà a aquesta hora.
 • Alguna activitat podria veure modificat el preu o el dia a cursar en funció dels inscrits.
 • Cap nen/a podrà començar una activitat sense el vist-i-plau de la Comissió d’Extraescolars (AMPA).
 • Recordem que les activitats extraescolars son exclusives per els alumnes matriculats, no es poden utilitzar com a cangur esporàdic.
 • Per els no Socis de l’AMPA, els cost de les activitats es veurà incrementat en 2€/mes per activitat.
 • Finalment, Us demanem la vostra implicació i col·laboració per a evitar comportaments no desitjats per part del nens, que ens perjudiquen a tots.

Si teniu algun dubte, podeu enviar un email a extraescolars.torrellebre@gmail.com  i l’intentarem resoldre.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑