Comandes material escolar curs 2016-2017

Fa pocs dies l’escola va enviar a les famílies els llistats de materials i llibres corresponents a cada classe pel curs 2016-2017. Com ja sabeu, l’AMPA us ofereix facilitats per comprar aquests materials a preus reduïts (amb descomptes pels socis) i la possibilitat de participar del programa de reciclatge de llibres a partir del tercer curs.

Material escolar

Pel curs 2016-2017 ens hem modernitzat i hem fet un formulari en línia molt bonic i fàcil perquè podeu feu les vostres comandes. Només heu de fer clic a l’enllaç que trobareu a continuació i demanar el que necessiteu. Podeu fer una comanda única per tots el vostres fills sempre i quan vagin a diferents classes. Si els vostres fills van a la mateixa classe haureu de fer dues comandes ja que no es pot demanar més d’una unitat de cada article per comanda.

Per accedir al formulari, que estarà disponible del 27 de juny al 17 de juliol) feu clic aquí:

Accés al nou formulari de comandes de material escolar (disponible del 27 de juny al 17 de juliol)

Recordeu que s’ha de marcar si sou socis o no i que el preu per als socis de l’AMPA és més econòmic que per als no socis, ja que gaudeixen d’un 16 % de descompte.

NOTA IMPORTANT PER A LES NOVES FAMÍLIES DE P3: Totes les famílies que us feu sòcies de l’AMPA (recordeu deixar la vostra inscripció a la bústia de l’escola o enviar-la per correu electrònic), ja podeu marcar que sou socis i tindreu automàticament el descompte aplicat.

Un cop finalitzada la comanda rebreu una confirmació per correu electrònic amb l’import del que heu demanat i el número de compte bancària per fer el pagament. La data límit per fer la transferència és el 15 d’agost. El material demanat no es lliurarà fins que no s’hagi pagat l’import total de la comanda.

Recordeu que els alumnes de 3r a 6è que participin al reciclatge de llibres no han de demanar cap llibre perquè l’AMPA s’encarrega de fer la comanda i de fer arribar a cada alumne els llibres, diccionaris, atles i quaderns que demani l’escola.

Podreu recollir els llibres i materials demanats els dies 7 i 8 de setembre de 18h a 20h a la sala de l’AMPA, al costat del menjador.

Si necessiteu ajuda amb el nou formulari de comandes o no teniu accés a Internet, l’AMPA us pot ajudar! Només heu de deixar una nota a la bústia de l’AMPA amb el vostre nom i telèfon i us trucarem.

Quedem a la vostra disposició per resoldre dubtes i incidències al nostre correu materials.torrellebre@gmail.com

3 thoughts on “Comandes material escolar curs 2016-2017

Add yours

  1. Rogaría me mandaran el número de cuenta para hacer efectivo el importe de los libros del curso para p3 un saludo y gracias.

  2. Rogaría me volvieran a mandar el numero de cuenta para comprar el material de curso para p3 un saludo y gracias.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑