Gran festa del 40è aniversari de l’escola

El passat dissabte 20 de maig, l’escola va celebrar els 40 anys de la seva creació amb una gran festa.

Un bosc molt especial

L’escola feia molt goig, els alumnes actuals van decorar-la per l’ocasió. Entre d’altres treballs realitzats i havia l’arbre dels desitjos, on tothom podia penjar un escrit amb desitjos per l’escola i l’arbre dels records on tothom podia deixar constància de les millors experiències viscudes a l’escola durant els seus anys d’alumne.

Festa familiar

La festa va començar a les 18h amb activitats més familiars. L’animació infantil a càrrec del Landry el Rumbero va fer ballar els més petits però també pares i mares. Tot seguit hi va haver xocolatada a càrrec de Campos Estela.

Moltes emocions

La festa s’animava i no paraven d’arribar alumnes, ex-alumnes, i persones que en algun moment de la història van estar o han estat vinculades a l’escola. L’escola s’omplia d’abraçades, de rialles, de gent emocionada per la retrobada amb companys de classe i mestres. Moltes d’aquestes persones tornaven a entrar a l’escola després de molt de temps i recordaven a cada racó les experiències viscudes. Una escola que feia tornar al passat però mostrant com és i com es treballa actualment amb un exposició elaborada pels mestres.

Un recorregut per la història

L’escola va recordar els 40 anys de la història amb una exposició i l’edició especial de la revista de l’escola La llebre tafanera. També hi va haver una xerrada d’un historiador rubinenc que va explicar amb detall la història singular de les Torres Massana, una d’elles és la que està ubicada l’actual escola. A continuació la taula rodona formada per un fundador de l’escola, el primer president de l’AMPA, una mestra i ex-directora i la directora actual va recordar com es va crear l’escola i com van ser els seus inicis i varis dels assistents van intervenir explicant anècdotes curioses i divertides. Va ser un petit homenatge a tothom que va treballar per fer possible l’escola que avui és.

El pastís i a ballar!

La festa va acabar amb un sopar i amb música en directe a càrrec d’ex-alumnes i pares actuals. Un dels moment destacats va ser el pastís, els alumnes més petits de l’escola juntament amb els ex-alumnes més grans van bufar les espelmes després de les paraules d’agraïment i de records per part de la Montse Julià, actual directora de l’escola.

Més de 500 persones van assistir a la festa, un èxit de convocatòria que es va caracteritzar per un ambient festiu, alegre i molt emotiu.

Moltes gràcies Torres de la Llebre! Per molts i molts anys més!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2 thoughts on “Gran festa del 40è aniversari de l’escola

Add yours

  1. Hola, moltes felicitats!
    Podrieu dir-me com aconseguir l’audiovisual q passaveu el dia de la festa?
    Gracies, ja em direu

    Angela Mas
    606 73 79 40

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑