Prepareu els barrets i els instruments!

DSC_2519
Cantada nadales 2015

Com cada any l’Ampa organitza una Cantada de Nadales per als nens de P3 fins a 2n. Tots els pares i mares hi esteu convidats a participar, bé sigui tocant un instrument, bé sigui cantant, independentment del nivell o experiència previs.

Els assaigs seran al menjador de l’escola els divendres 24/11, 1/12 i el dimecres 13/12 de 15.10h a 15.50h. El concert serà el divendres 15/12 a partir de les 15.15h. Per als nous, us fem saber que el concert és adreçat exclusivament als nens i nenes de P3 a 2n.

Per tal que us feu a la idea us adjuntem el link al vídeo de la Cantada del curs 2016-17. Podeu trobar les lletres de les cançons al bloc de l’ampa, així com alguns enllaços i àudios que anirem penjant. Ho passem molt bé i és una forma especial de celebrar el Nadal amb els nostres fills/es, tot invertint els papers: ells fan de públic i nosaltres d’artistes.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al següent correu: danielturro@gmail.com.

Us hi esperem!

Afegim mp3! Click aquí per escoltar mp3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑