Regalet de Nadal

El passat 15 de desembre, i com ja va sent tradició des de fa 6 anys, un grup d’uns 40 mares i pares de l’escola van oferir un concert de Nadales per als alumnes de P3  fins a 2n. A ritme de rock, samba, swing i funk, les cançons del grup format per mares i pares, van fer les delícies dels nens i mestres que escoltaven, que van acabar ballant i cantant.

Aprofitant que no queda res per Nadal, us deixem el vídeo de l’actuació com a regalet i perquè tothom el pugui veure. Pareu atenció a l’estrena de la cançó El Pessebre Original, una cançó original de Smash Mouth amb la lletra adaptada d’una forma divertida i nadalenca.

Moltes gràcies als músics i especialment al Daniel que amb molta dedicació ha dirigit i coordinat tot des de la comissió de música de L’AMPA. I moltes felicitats per aquestes mares i pares per la seva actuació! Bones festes a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑