Activitats extraescolars 2018-2019

Preinscripcions

Com ja vàreu fer l´any passat, aquest any les inscripcions es faran de la mateixa manera, omplint el formulari que trobareu al clicar des de qualsevol dispositiu (amb accés a internet) a  l’adreça que s’adjunta a continuació:

https://extraescolars.typeform.com/to/lxiN2P

És molt important marcar el curs que es realitzarà per saber el dia que li correspon l’activitat.

Si encara així,  hi ha algú que tingui qualsevol problema o no disposi de cap dispositiu per poder-ho fer, poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolars i us ajudarem: extraescolars.torrellebre@gmail.com

Recordeu que les inscripcions no són efectives fins que rebreu la confirmació per e-mail per part  de la Comissió d’Extraescolars o de les empreses que imparteixen cada activitat  formalitzant definitivament el grup.

Feu clic al quadre per ampliar:Quadre Activitats 2018-2019

Novetats

A continuació us expliquem les principals novetats, informació i característiques de cada una de les activitats proposades.

Anglès (Kids & Us)

Es continúa amb Kids & Us impartint les classes a la nostre escola.

En el cas de Kids & Us les classes que s’oferten  a l’escola són els grups d’Emma, Oliver, Marcia, i Pam & Paul, i a diferència amb altres anys aquest any es començaran les classes al SETEMBRE al igual que el curs escolar.

El nivell de cada infant és fonamental en l’activitat d’anglès, per aquesta raó excepte P3, qualsevol incorporació als altres cursos s’ha de valorar el nivell més indicat per cada nen. S’obren dos grups nous per Dimarts per noves incorporacions.

El preu del material del Kids & Us serà de 70€ i es passarà junt amb la primera mensualitat.

Recordeu que la incorporació al mètode Kids & Us és limitada en edat i l’últim any per accedir al mètode és 2on. Fins ara era el grup d’Oliver però com a novetat a partir d’aquest any es començarà per MARCIA (fent un examen previ el primer dia de classe, per verificar el nivell).

Es poden formar nous grups d’anglès si hi ha el suficient número de inscrits (mínim de 4 i màxim de 8 alumnes per grup). Poseu-vos en contacte amb la comissió d’extraescolars.

Alemany i Anglès (Espai idiomes)

Seguim oferint les classes d’Alemany i anglès que ens ofereix Espai Idiomes. El professor d’alemany serà l’Enric i obrim un nou grup d’aquest idioma per als principiants. El preu anual del material és de 10€ per Alemany i 65€ per a Anglès. Quota: 28€/hora.

*1 La quota es calcula preu/hora per les setmanes que té el mes, dividit entre el número de nens de la mateixa classe.

Els alumnes que estiguin inscrits fent un altre idioma en Espai, se’ls aplicarà un descompte del 10%.

Cant Coral

Aquest any seguim amb l’activitat, però com ja veniu fent aquest últims anys, serà la pròpia Escola de Música de Rubí qui us informarà de tot i qui gestionarà directament les inscripcions. En principi, i segons els inscrits, la idea és mantenir el grup actual i fer-ne un de nou per els més petits. En breu rebreu la informació.

Dansa (Estudi de Dansa Arabesc)

Es continua ofertant els tres grups. Recordeu que la formalització del grup es fa amb referència a l’edat maduresa i habilitats tècniques, proporcionant màxima qualitat a l’activitat. En principi hi ha un grup de 9 a 10 anys els dimarts, de 10 a 12 anys els dijous i de  4 a 7 els Divendres. No obstant la professora prioritza maduresa i habilitats tècniques dels alumnes nous, per realitzar qualsevol canvi de grup durant els primers dies de classe.

En l’activitat de dansa, especialment el grup de més petits, es necessiten pares que ajudin a canviar de roba i fer monyo per l’activitat.

Escacs (Associació d’Escacs Rubinenca).(1er a 6é)

Tenen una imatge molt positiva lligada a la intel·ligència, és un magnífic entrenament mental, ja que potencia en els nens multitud d’habilitats relacionades amb les matemàtiques, la lectura, la capacitat de concentració o la creativitat. Al ser un Club Federat, els nostres fills podran gaudir de moltes més possibilitats, com ara torneigs, exhibicions, etc… i podran anar jugant molts anys.

Futbol (Diverjoc)

Treball en equip, tecnificació, treball físic…tot junt en una activitat molt atractiva per a nens i nenes. Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Iniciació al Patinatge i Hoquei (CentPatins)

Una bona oportunitat per a aprendre un esport tan complet com el patinatge en línia, on hi intervenen tantes destreses (equilibri, domini del cos, domini de l’espai…). Possibilitat de practicar el hoquei en línia per als alumnes de 3r a 6è.  Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Iniciació Esportiva (Diverjoc)

La millor forma d’iniciar-se en l’esport, millorar la coordinació, i començar a agafar hàbits i habilitats per a la practica de qualsevol esport.  Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

Piscina

Un any més repetim amb el centre DUET,  sabem que hi ha molts nens/es que fan natació per el seu compte. Us proposem unificar les inscripcions mitjançant l’AMPA per aconseguir un millor preu. Disposem  d´un grup d´infantil P3-P4-P5 (10 places) i un de primària 1r a 6è  (10 places). Es molt important tant el número d’inscripcions com el nivell del nens inscrits perquè els grups siguin el més homogenis possibles. El trasllat per anar al Centre Duet va a compte de cada família.

Deixem oberta la possibilitat de ampliar mes places segons els nens inscrits.

LEGO education ROBOTIX

Es una activitat extraescolar innovadora i divertida que desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI i promou l´interès per la ciència i la tecnologia. Aquest any continuem amb el grup de grans de l´any passat (Robotix II.II) i obrim grups NOUS!!

  • Grups de 8 a 12 alumnes
  • ROBOTIX INFANTIL (P4 i P5) Descoberta del món que els envolta a través del joc mitjançant diferents activitats manipulatives, cognitives i simbòliques.
  • ROBOTIX I  (1er a 3er ) Actuant com a joves científics i enginyers investiguen el funcionament de màquines i mecanismes com engranatges, palanques, rodes i eixos i s’introduiran a la robòtica de forma divertida.
  • ROBOTIX II (4rt a 6é ) Aprenentage de màquines i mecanismes complexos i motoritzats. Dissenyar, construir i programa pel seu propi robot amb LEGO Education Mindstorm. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels diferents motors i sensors mitjançant la resolució de reptes.
  • ROBOTIX II.II (6é) Nous reptes més complexes!! Noves construccions, nous mecanismes,nous aprenentatges, noves programacions amb LEGO Education Mindstrom en les que hauran d´aplicar tots els coneixements adquirits de robòtica. Seguim!
  • El preu de la matricula serà de 20€ i es passarà junt amb la primera mensualitat.

Iniciació al bàsquet

Aquest any continuem oferint aquesta extraescolar esportiva. Una bona oportunitat per a aprendre un esport tan complet com el bàsquet. Possibilitat iniciar-se al bàsquet per als alumnes de 1r a 6è.  Possibilitat d’inscriure’s a 1 o 2 dies a la setmana.

A més a més de la quota mensual, els jugadors hauran de pagar una llicència de 6,5€ anuals.

Altres informacions

En principi les activitats començaran el dia 1 d’octubre a excepció d´Anglès de Kids&Us que començarà el 12 de Setembre, es per això, que necessitem tenir les inscripcions el més aviat possible per poder formalitzar els grups.

Els nens/es que hagin realitzar l’activitat l’any anterior tenen prioritat a les noves inscripcions.

Encara que s’hagin realitzat les inscripcions, aquestes no seran efectives fins que no rebreu un e-mail nostre o de les empreses que imparteixen cada activitat  per a confirmar la formalització definitiva del grup.

Una vegada formalitzat el grup, els organitzadors de cada activitat es posarà en contacte amb les famílies demanant les dades bancaries o verificant-les.

Us donarem informació més concreta quan es formalitzin cadascú del grups de les diferents activitats.

Inicialment, les activitats estan pensades per fer-les al acabar les classes, de 16:00 a 17:00 o 17:15 (al full d’oferta d’activitats Extraescolars, teniu l’horari exacta de cadascuna). És molt important que sigueu puntuals en la recollida dels nens ja que l’escola tancarà a aquesta hora.

Alguna activitat podria veure modificat el preu o el dia a cursar en funció dels inscrits.

Cap nen/a podrà començar una activitat sense el vist-i-plau de la Comissió d’Extraescolars (AMPA).

Recordem que les activitats extraescolars són exclusives per els alumnes matriculats, no es poden utilitzar com a cangur esporàdic.

Per els no socis de l’AMPA, els cost de les activitats es veurà incrementat en 2€/mes per activitat.

Finalment, us demanem la vostra implicació i col·laboració per a evitar comportaments no desitjats per part dels infants, que ens perjudiquen a tots.

Si teniu algun dubte, podeu enviar un e-mail a extraescolars.torrellebre@gmail.com  i us l’intentarem resoldre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑