Avís a pares i mares cantaires!

Com cada any, l’Ampa organitza una Cantada de Nadales per als nens i nenes de P3 fins a 3r. Tots els pares i mares hi esteu convidats a participar, bé sigui tocant un instrument, bé sigui cantant, independentment del nivell o experiència previs.

Els assaigs seran al menjador de l’escola els divendres 23/11, 30/11 i el dimecres 12/12, de 15.15h a 15.55h. El concert serà el divendres 14/12 a partir de les 15.15h. Per als nous, us fem saber que el concert és adreçat exclusivament als nens i nenes de P3 a 3r.

Per tal que us feu a la idea us adjuntem el link al vídeo de la Cantada del curs 2017-18. Podeu trobar les lletres de les cançons del curs passat al blog de l’Ampa, així com alguns enllaços i àudios que anirem penjant. Ho passem molt bé i és una forma especial de celebrar el Nadal amb els nostres fills/es, tot invertint els papers: ells fan de públic i nosaltres d’artistes.

I veureu que hi ha nadales per tots els gustos i estils, amb obligat homenatge a Queen, aquest any!

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al següent correu: danielturro[@]gmail.com, o bé demanant a les delegades de curs que us adjuntin al grup de Whatsapp de la cantada de nadales.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑