Extraescolar ROBOTIX: First Lego League

INICIEM L’ENLAIRAMENT, I ENS POSEM INTO ORBIT!

Aquest any 4 dels alumnes que fan l’extraescolar ROBOTIX amb INVENTEM a la nostra escola participen a la FIRST LEGO League.

El Diego, la Georgina, la Mariona L. i la Natàlia de 6è el proper dia 9 participaran al torneig classificatori que es farà al Campus Diagonal-Besos de la UPC.

I, què és la FIRST LEGO League? És un torneig de robòtica a nivell mundial que organitza LEGO en el que a més a més de preparar uns reptes de robòtica, els participants han realitzat un projecte científic relacionat amb la temàtica d’aquest any: l’espai, concretament sota el concepte INTO ORBIT, i treballar una presentació sobre els valors que envolten aquesta competició amistosa.

Pel que fa al projecte científic els participants han hagut de detectar un problema amb el que es troben els astronautes en els viatges espacials de llarga durada i proposar-ne una solució. En el joc del robot han d’aconseguir diverses missions dins d’un taulell de joc de l’espai i per últim a la presentació de valors han de compartir com ells han treballat i aplicat els valors de la FIRST LEGO League.

Els desitgem molta sort!!

One thought on “Extraescolar ROBOTIX: First Lego League

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑