Biblioteca: Projecte de renovació

Fa dos cursos l’escola va presentar un projecte per renovar la biblioteca de l’escola. Es va aconseguir un bon projecte, per tal de dinamitzar-la. El treball ha tingut una bona acollida per part de tota la comunitat educativa.

Actualment ens trobem que els llibres són molt antics, però gràcies a l’escola i sobretot a la implicació de l ‘AMPA, estem aconseguint ampliar el fons de la biblioteca. Mica a mica es va ampliant el fons, però encara queda una gran inversió.

Aquest curs es va pensar que els mobles d’infantil no eren els adequats pels alumnes, no els poden agafar bé, no els veuen. Així que es va fer la proposta a l’AMPA i aquesta ha aportat nous bucs a la biblioteca pels alumnes més petits de l’escola.

S ‘ha aconseguit ampliar el gust per la lectura, gràcies al nou ambient i als nous llibres.

Yolanda Díaz, mestra responsable de la biblioteca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑