Aloha famílies!

S’acosta el final d’un curs molt intens en que hem viscut moments molt especials (Carnestoltes, BricoPatiFest…). Ara és moment de celebrar-ho amb una gran festa de final de curs organitzada conjuntament per l’AMPA, l’escola i la classe de cinquè, amb un especial protagonisme dels alumnes de sisè, ja que aquest és el seu darrer curs i segur que se’n volen endur un gran record del seu pas per l’escola.

El divendres 14 de juny, doncs, l’escola es convertirà en la Honolulu del Vallès i tots ens transportarem a les platges paradisíaques de Hawaii, gaudint de l’ambientació, els refrescos, els jocs i els balls d’aquesta illa.

A partir de les 18h del divendres dia 14 de juny, doncs, podeu venir a l’escola vestits amb camisa hawaiana o pareo, i què hi trobareu?

  • 18h: obra de teatre “El Malalt Imaginari” de Molière. A càrrec de sisè, al gimnàs.
  • 19h: acabeu d’ambientar-vos a la paradeta de cinquè on podreu adquirir collars de flors o flors pels cabells, i gaudir de jocs tradicionals com el limbo o el hula-hop.
  • 19’15h: taller familiar de danses i jocs de la polinèsia al gimnàs, a càrrec de Daniel Turró.
  • 19’45h: taller de danses Hawaianes al pati a càrrec de Bianca Surgaly.
  • 20’45h: sopar de germanor al pati. Cada família porta menjar per compartir -per això se’n diu sopar “de traje” (yo “traje” croquetes, yo “traje” tortilla…)
  • A partir de les 21’45h: ball frenètic amb “Los 80 Pasajeros” (pop-rock espanyol dels 80, tocaran Hawaii Bombai?).

Hi haurà servei de bar a càrrec de les famílies de cinquè amb gran assortiment de refrescos, aigua, cervesa, còctel de fruites, coques, brotxeta de fruita i xocolata, cafès i coses per picar, tot a un preu molt assequible. Adquiriu les vostres begudes al bar King Kamehameha per un preu molt econòmic!

Durant el concert també es vendran números per una fantàstica rifa i els fanalets pel tradicional ball que es fa des de temps immemorials a la Torre de la Llebre. Els beneficis del bar, de la parada de collarets, de la rifa i dels fanalets són per abaratir les colònies dels nens i nenes que faran sisè el curs vinent, agrairem la vostra col·laboració.

Per tal de fer previsió de cadires, taules, begudes i postres, cal que adquiriu els vostres tiquets a la secretaria de l’escola durant la setmana del 3 al 7 de juny de 8:30h a 9h del matí. Hi haurà dos preus: tiquet-consumició de 2,5 euros que inclou coca i refresc o cervesa, i tiquet-consumició d’1,5 euro que inclou aigua i brotxeta de fruita amb xocolata (opcional).

La compra del tiquet garanteix que hi hagi un bon funcionament a nivell d’organització. Com que és el primer cop que es fa en format sopar de germanor, us agrairem que l’adquiriu dins el termini establert.

Aloha ‘Oe, us saluden el Claustre, la Comissió de Festes i les famílies de cinquè.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑