Llilianne Ganges a la recerca del micro virus!

Foto RubiTv

Els alumnes de 5è de la nostra escola han participat en la 3a edició del concurs “Científics en joc”, organitzat per la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.
En el concurs han participat 500 alumnes de 5è de primària de 20 escoles catalanes, els quals van presentar el seus projectes basats en la creació d’un videojoc. Enguany, es demanava que els protagonistes del videojoc fossin científics catalans de l’àmbit de la química, per tal de commemorar així el 150è aniversari de la Taula Periòdica.
L’escola guanyadora d’aquest any ha sigut una de Sant Llorenç del Penedès. Altrament, el jurat del concurs va decidir atorgar una menció especial al videojoc de la Torre de la Llebre per considerar-lo el més estètic d’entre tots els presentats.
El videojoc “Llilianne Ganges a la recerca del micro virus” està basat en els treballs d’investigació sobre malalties exòtiques animals que la Dra. Ganges duu a terme en els laboratoris Irta-Cresa de la UAB. Per tal de poder crear aquest videojoc, els alumnes de 5è van visitar, al març, el centre de recerca on la científica els va explicar en què consisteix la recerca i la sanitat animal.
Un cop més, MOLTES FELICITATS, CRACKS!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑