Festa de final de curs 2018/19

Quin comiat de curs! Com ja sabeu el passat divendres 14 de juny vam celebrar la festa de fi de curs. 

L’ escola va dir aloha a tothom i ens vam transportar fins Hawaii amb el taller familiar de danses de la Polinèsia a càrrec del Dani i la Mireia, que va ser tot un èxit! Amb la Bianca i els seus “movimientos infinitos” per moure’ns com autèntics hawaians, amb el bar kamehameha que no va parar de treballar. Fantàstica l’ambientació que es va donar i sobretot uns pares i mares que no van parar de somriure. 

Un sopar amb la unió de tots els que vam estar allà, disfrutant de la companyia i d’ un projector que ens va recordar els moments màgics viscuts a l’escola. I per acabar ‘Los 80 Pasajeros’ ens van fer moure l’esquelet a tots i a totes!!! 

Molta sort en la nova etapa als de 6è! I molt bona feina 5è!

Ens veiem el curs vinent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑