Donem la benvinguda al nou curs

Bon dia, famílies! Amb aquestes paraules avui volem desitjar a tothom un bon inici de curs 2019-2020!

Aprofitem per explicar-vos que l’AMPA ha fet vacances durant l’estiu però no del tot, perquè la comissió de pati va estar treballant per restaurar completament els sorrals del pati d’infantil, juntament amb mestres i més pares que van oferir la seva col·laboració. També vam posar xarxes noves a les porteries del pati de grans!

Com ja sabeu, aquest curs l’iniciem amb un nou Servei Bon Dia (aquí teniu tota la informació), que s’ha gestat durant l’estiu, per atendre els infants que ho necessitin de 8.00 a 8.30 h del matí. Des del servei de menjador, també a partir d’aquest curs, es posa en marxa una APP amb la que podeu gestionar tot allò relacionat amb el menjador (alta o baixa, control d’assistència, dietes, comunicacions, informes, pagaments, etc) .

Finalment, donem una benvinguda molt especial a les famílies que avui comencen P3 i a les noves famílies que s’han apuntat a l’AMPA recentment, alhora que us animen a participar en alguna comissió perquè l’AMPA no es fa si no la fem entre tots i totes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑