Activitat de Sant Jordi amb la Cuchu i Enric Larreula

Enguany, durant la setmana de Sant Jordi, l’escola va tenir la sort de poder comptar amb la participació de dos professionals del món del llibre i la literatura: la il·lustradora rubinenca Sònia González (Cuchu) i l’escriptor, també rubinenc, Enric Larreula.

Cicle Infantil i Inicial van poder gaudir d’una sessió molt especial de la mà de la Cuchu que, amb la seva destresa i genialitat per a la il·lustració, va captivar els infants en acompanyar l’explicació d’un conte amb la realització d’un dibuix de la història. També va compartir amb ells i elles les tècniques i els processos que segueix per il·lustrar un relat.

Per la seva banda, l’alumnat de Cicle Mitjà i Superior va tenir l’ocasió de mantenir unes trobades online amb l’Enric Larreula. Les sessions van oferir als nens i nenes l’oportunitat de conèixer la vida d’un escriptor i el procés creatiu que s’amaga darrere d’una obra literària. En format d’entrevista, els grups van poder formular-li preguntes sobre qüestions que havien despertat la seva curiositat després d’haver realitzat un treball previ sobre la seva persona i obra.

Des d’aquí, donem les gràcies a tots dos per haver compartit una part del seu temps amb nosaltres.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a l’AMPA de l’escola, que també ha obsequiat cada classe amb un lot de llibres per a Sant Jordi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑