Concert de nadales

Abans de començar les merescudes vacances de Nadal per els nostres nens i nenes i sobretot per a tot l’equip docent, es va fer el tradicional concert de nadales a l’escola. Gairebé més esperat pels propis pares i mares que hi participen que pels alumnes de l’escola, és una activitat que apropa famílies per gaudir d’una estona juntes cantant nadales. A l’altra banda de l’escenari, alumnat i professorat van escoltar atentament i en alguns casos també participar animadament en el repertori d’aquest any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑