Nou curs, nova Junta

Primer dia de classes 2022-2023

El passat 14 de juny van tenir lloc les eleccions per escollir la Junta de l’AFA. Avui us presentem les persones que formen part de la nova Junta i aprofitem per a donar-vos la benvinguda a aquest nou curs, amb l’esperança i la il•lusió de donar resposta a tots els nous reptes que vagin apareixent, i donar als infants de l’escola el millor espai possible per a la seva etapa educativa.

Així doncs, us donem a conèixer la Junta de l’AFA:

 • La Núria Melo, Presidenta, és mare d’un nen de Primer i un altre d’I4.
 • La Ruth Hernández, Secretària, és mare d’un nen de Primer i d’un futur I3.
 • El Marcos Alonso, Tresorer, és pare d’una nena de Primer i una nena d’I3.

La nova Junta busca donar continuïtat a les comissions i als projectes iniciats però també engegar nous projectes i noves comissions, que donin resposta a les necessitats de l’escola i de les famílies. En aquest sentit, la Junta té l’objectiu de tirar endavant un projecte integrador i participatiu i fer de l’AFA, un espai obert per totes les famílies. Es tracta d’un projecte viu, obert i transparent, que busca engrescar a mares i pares a treballar conjuntament perquè els nostres fills i filles visquin aquesta etapa amb il•lusió i amb l’orgull de formar part d’aquesta petita gran família.

BON INICI DE CURS 2022- 2023

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  S'està connectant a %s

  Bloc a WordPress.com.

  Up ↑