Ja tenim hort i sorral!!!

Dissabte passat un grup de mares i pares es van unir per dur a terme millores al pati de l’escola, fa molts anys que estem convertint i transformant el pati per oferir millors oportunitats d’aprenentatge per als nostres fills.

Una de les primeres feines dutes a terme va ser l’ampliació de l’hort escolar. Ara, els alumnes tindran l’oportunitat d’aprendre sobre la importància de l’agricultura, cultivar-ne les pròpies verdures i comprendre el procés de creixement dels aliments. Aquest hort no només promourà l’educació mediambiental, sinó que també fomentarà una alimentació saludable entre els més petits. La nostra cuinera està esperant les verdures i hortalisses per poder cuinar-les.

A més de l’hort, s’hi ha instal·lat un nou sorral a prop del bosquet, brindant als infants un espai perfecte per explorar la seva creativitat i gaudir del joc a l’aire lliure. Així mateix, s’han omplert els dos sorrals existents d’infantil. Finalment hem fixat les xarxes de les porteries i les cistelles de bàsquet.

Des de la comissió de pati i escola volem agrair l’esforç de totes les mares i pares per millorar i transformar el pati pels nostres infants.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑