Colònies: programa, últim pagament i com arribar-hi

S’acosten les colònies de famílies de l’escola, un moment perfecte per conviure, conèixer-nos i compartir espais educatius i d’esbarjo. Us fem cinc cèntims de com anirà el cap de setmana:

Últim pagament

Cal fer el segon i últim pagament de les colònies com a màxim el dimarts 6 de maig al mateix compte corrent de la preinscripció: ES91 0081 0014 01 0001688075. IMPORTANT! Cal posar el nom de la família (tenim un ingrés del primer pagament que no sabem de quina família és!)

Com arribar-hi?

Alberg Mas Silvestre Canyamars. Veïnat Rimblas, 14 08319 Canyamars, MARESME.

Amb cotxe: agafar la C-33; enllaçar amb l’Autovia C-60 de Granollers en direcció a Mataró, sortida núm. 4 (Argentona-Dosrius), en direcció Dosrius-Canyamars; 1 km abans d’arribar a Canyamars agafar el trencall a la dreta on comença un camí asfaltat de 4 km fins a l’alberg. La C-32 , per la sortida núm. 13, Argentona-Granollers, també enllaça amb l’Autovia C-60 de Granollers. (més informació de com arribar-hi al web d l’alberg)

Programa d’activitats

DISSABTE 10 DE MAIG

 • Arribada no oficial al matí: Aquells que vulgueu aprofitar més el cap de setmana ens podem trobar a l’alberg a les 12h i anar a fer un picnic aprop fins l’arribada oficial i entrada i instal.lació a l’alberg a les 16h. Qui opti per aquesta arribada caldrà que ho comuniqui enviant un correu electrònic a ampatorrellebre@gmail.com. El menjar de l’arribada no oficial caldrà que el porti cadascú de casa seva (així com plats, coberts, etc.)
 • Arribada oficial a la tarda: 16h a l’alberg. Distribució a les habitacions i instal·lació (no cal portar llençols!)
 • 16.30h Joc de coneixença
 • 17h Berenar
 • 17.30 a 19.30h Taller “Construeix el teu capgròs” + Taller de maquillatge + Taller de polseres + Taller de malabars (si algú té alguna altra proposta, que ens ho digui per correu electrònic!) Per fer el taller de construcció del capgròs, caldrà que porteu: una caixa petita però suficientment gran perquè hi entri el cap de l’infant i tots aquells materials que puguin ser reutilitzats i útils per fer un capgròs (taps de plàstic, rotllos de paper de vàter, caixes de formatgets, tubs de cartró, etc.)
 • 20h Sopar
 • 21.30h Joc de nit. Cal portar lots
 • 22.30h Tradicional concurs de pastissos. Des de sempre, a les colònies en família que organitza l’AMPA s’hi fa un concurs de pastissos. Aquells que hi vulguin participar, doncs endavant! a veure quin és el pastís més original i a veure quin és el més bo!
 • Musiqueta, gresca i xerinola.

DIUMENGE 11 DE MAIG

 • 8.30 a 9h Esmorzar
 • 10 a 13h Excursió i visita als rucs del Corredor (per fer aquesta activitat, caldrà pagar un mínim de 2,50€ adult + nen). Més informació a Rucs del Corredor
 • 13h Dinar
 • 16h Foto de família i comiat

Per a qualsevol aclariment no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres. Fins ben aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑