Enquesta extraescolars

Amb el fi de poder avaluar el grau de satisfacció de les activitats extraescolars dels nostres fills i filles i donat que estem finalitzant el curs, us convidem a que participeu en una enquesta conjuntament amb els nens i les nenes i amb la major objectivitat possible, si us plau.

D’aquesta manera podrem obtenir informació molt valuosa per intentar millorar i enfocar les activitats de cara l’any vinent.

Us preguem que complimenteu el formulari de Enquesta extraescolars curs 2013-2014 que trobareu obrint l’enllaç i el depositeu en la bústia de l’AMPA o bé l’envieu a l’adreça de correu electrònic de extraescolars fins el 13 de maig, per poder valorar els resultats.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑