Material escolar i llibres de text curs 2014-2015

Des de l’AMPA treballem perquè la compra dels llibres i el material sigui còmoda i econòmica per a tothom. Encara no tenim les llistes definitives ni us podem donar preus del curs vinent, però us volem recordar el que necessitareu i com ho podreu comprar, per tal que ho tingueu en compte quan arribi el moment.

Material escolar

Què necessitem pel curs vinent i on ho podem comprar?

Material

Material per al treball personal a l’aula i a casa (llapis, colors, fulls, pega, etc). LʼAMPA negocia amb una empresa preus molt ajustats i descomptes per als socis(*). A principis de JUNY rebreu la llista de material i les instruccions per comprar-ho tot per Internet. La primera setmana de SETEMBRE haureu de recollir el material a l’escola. Si ho preferiu, podeu comprar el material pel vostre compte on vulgueu.Fotocòpies i material per als treballs a l’aula i a la classe de plàstica (cartolines, cola, pintures, pinzells, etc.) i altres despeses. Al començament del curs 2014-15 rebreu un comunicat per fer un únic ingrés a l’escola per aquest concepte.

Llibres

De P3 a 2n: cada alumne ha de comprar el lot de llibres que indiqui l’escola. LʼAMPA negocia amb una empresa preus molt ajustats i descomptes per als socis(*). A principis de JUNY rebreu la llista de material i les instruccions per comprar-ho tot per Internet. La primera setmana de SETEMBRE haureu de recollir el material a l’escola. Si ho preferiu, podeu comprar el material pel vostre compte on vulgueu.

De 3r a 6è: a l’escola seguim el Programa de reutilització de llibres, que gestiona l’AMPA en col·laboració amb l’escola. Els alumnes només han de pagar una quota i l’AMPA compra els quaderns, els llibres nous quan cal i prepara els lots de llibres que cada alumne troba al seu pupitre al setembre. Al JUNY rebreu un comunicat per fer el ingrés de la quota que sempre té un descompte per als socis de l’AMPA(*).

Bates i xandall

Fins a 5è tots els alumnes han de portar la bata de quadrets blaus.A més, els petits han de portar una altra bata per no tacar-se quan fan plàstica.EL xandall de l’escola no és obligatori, però sí molt pràctic i recomanable per a les classes d’educació física i especialment per a les excursions.Podeu comprar les bates i els xandalls a la sala de l’AMPA. Per veure els preus i disponibilitat, feu clic aquí.

(*) Per beneficiar-se dels descomptes per a socis de l’AMPA cal haver-ho estat durant tot el curs anterior (excepte les famílies de P3)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑