Diumenge 1 de juny: Jornada de bricolatge a l’escola!

Jornada bricolatge
Jornada bricolatge

Després del problema de dates del passat 6 d’abril, tenim una nova convocatòria per la realització de la jornada de bricolatge d’aquest any.

Així que el proper diumenge 1 de Juny farem, ara sí, la Jornada de bricolatge de l’escola. Com ja vàrem dir en el passat comunicat, es tracta d’una jornada on les families participarem en la posada a punt de l’escola. Aquest curs el dedicarem a la restauració de la part baixa de la façana i la recuperació dels jocs que hi havia pintats a la vorera que envolta l’edifici.

Com que volem que aquesta jornada sigui el més lúdica possible, podreu venir tota la família i mentre alguns pares i mares treballem, tindrem organitzades algunes activitats pels més petits i petites. Per acabar-ho d’arrodonir, al final de la jornada farem un vermut/dinar de germanor per celebrar la bona feina que haurem fet.

Tot aquell/a que s’engresqui a millorar la nostra escola, que ens envií un correu a ampatorrellebre[@]gmail.com avisant-nos que vindrà, el dimecres com a màxim. Així sabrem amb qui comptar i podrem organitzar la feina.

La jornada començarà a les 9:30 i preveiem acabar abans de les 15:00 aproximadament. Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑