Llibres i material escolar curs 2014-2015

Us informem del sistema de distribució de llibres de text i material escolar que l’AMPA ha organitzat per aquest proper curs que, com veureu, és el mateix que l’any passat.

A partir del 16 de juny fins al 04 de juliol, la llista de llibres de text i material escolar, estarà penjada a la pàgina web de la distribuïdora. El dia 17 de juliol s’obrirà de nou la web per si algú no ha pogut o s’ha oblidat de fer la comanda.

L’adreça de la pàgina web és www.comercialgironallibreries.com i els codis d’accés de la nostra escola són els que es van enviar al comunicat 136 – AMPA Carta Families material 2014-2015‏.

Accedint a la pàgina web de la distribuïdora podreu fer la comanda del material i els llibres que necessiteu per al proper curs.

Recordeu indicar el nom del nen o nena, el curs que farà i si sou socis o no de l’AMPA perquè els socis gaudeixen d’un 16 % de descompte.

És molt important que imprimiu o guardeu en pdf la confirmació de la comanda ja que indica el preu i compte bancari on haureu de fer el pagament fins el 15 d’agost, mitjançant transferència i en un sol cop o més.

Fins que no es pagui tot el l’import del material i dels llibres aquests no es lliuraran.

Recordeu que els alumnes de 3r a 6è que participin del reciclatge de llibres no hauran d’encarregar cap llibre ja que l’AMPA s’encarrega de fer la comanda i fer arribar a cada alumne els llibres, diccionaris i quaderns.

Els llibres i el material que demaneu es lliuraran el dia 4 de setembre de 17 a 19h i el dia 5 de 10 a 13h a la sala de l’AMPA.

Si hi ha alguna família que ho necessiti, l’AMPA us pot ajudar a fer la comanda en cas que no tingueu accés a Internet. En aquest cas, heu de deixar una nota a la bústia de l’AMPA amb el vostre nom i el telèfon i us trucarem.

Quedem a la vostra disposició per resoldre dubtes i incidències relatives al material i als llibres al nostre correu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑