Convocatòria extraordinària extraescolar anglès

La comissió d’extraescolars convoca una reunió extraordinària de l’activitat d’anglès per a totes aquelles famílies que tinguin fills o filles cursant aquesta extraescolar o tinguin intenció de cursar el pròxim curs.

Donats el resultats de les enquestes dels nens i nenes, valorant com s’ha desenvolupat l’activitat durant el curs i avaluant el grau de satisfacció amb l’escola Chaplin’s que actualment imparteix l’activitat, s’ha estudiat la possibilitat que altres escoles d’anglès desenvolupin l’activitat en la nostra escola. Per aquesta raó demanem que totes aquelles famílies que tinguin un grau d’implicació amb l’activitat vinguin el pròxim dilluns, dia 16 de juny, a les 16.30h a l’escola, aula de 2n d’EP. Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑