14 de juny: Marea verda per l’escola catalana

Aquest dissabte 14 de juny es durà a terme una gran mobilització de tota la comunitat educativa a Barcelona en defensa de l’escola catalana. Aquesta mobilització liderada i organitzada per Somescola (veure: www.somescola.cat) és una reivindicació lúdica i festiva contra la nova llei d’educació duta a terme pel ministre Wert. Somescola pretén refermar el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa davant la LOMCE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya.

Des de l’AMPA de la Torre de la Llebre escola, d’arrel catalana, inclusiva i que defensa el català com a llengua vehicular en l’ensenyament, us volem animar a participar d’aquesta cercavila prevista per aquest dissabte a les 18h a Gran Via amb Passeig de Sant Joan de Barcelona que organitza Somescola.

Per un país de tots decidim escola catalana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑