Visca la gresca i la xerinola!

Per segon any consecutiu, la Rua de Carnaval ha anat acompanyada per la batucada de sisè. Gràcies a la iniciativa desinteressada de dos pares músics i membres de l’AMPA, en col·laboració amb els tutors i la mestra de música, els nens i nenes de sisè de primària han pogut preparar en un parell de sessions el ritme de Samba tant típic de les Rues de Carnaval.

Els instruments, cedits pels propis pares i per l’Escola de Música de Castellbisbal,  estaven dividits en quatre seccions: agogó, tambourim, shaker i surdo. Els alumnes van memoritzar els diferents patrons rítmics i “tocs” a la primera sessió i durant la setmana els van anar repassant, acabant de perfeccionar-los en una segona sessió. El resultat el vau poder escoltar a la Rua del divendres de Carnestoltes.

A la web de l’escola trobareu més fotos i videos de la festa.

Esperem que us hagi agradat molt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑