Novetats menjador curs 2014-2015

Us informem que hem actualitzat la secció del Menjador del nostre bloc amb totes les novetats que té la Comissió per aquest curs i les accions que es van dur a terme durant el curs passat.

image

Us deixem un resum de les novetats pel curs actual:

Introducció d’aliments ecològics:

  • Fase 1: Substitució dels iogurts (marca Danone) per iogurts La Fageda, de millor qualitat i amb un fons social que pensem és important tenir en compte, tot i que no siguin ecològics.Els iogurts de La Fageda s’han servit des del gener del 2014 i a finals de curs 2013-2014 ja es van canviar a iogurts ecològics
  • Fase 2: Introducció de bases de plats (sofregits i brous) elaborats amb ingredients ecològics
  • Fase 3: Introducció de fruita i verdura ecològica. L’empresa ja utilitza puntualment fruita ecològica, així que quan s’implanti aquesta fase deixarà de ser un fet puntual per a convertir-se en habitual i, a més a més, incorporant també les verdures ecològiques.
  • Fase 4: Introducció de pasta ecològica
  • Fase 5: Introducció de llegums ecològics Durant els curs 2013-2014 s’han introduït els següents aliments ecològics: Iogurts Bases del plats (sofregits i brous) Pomes

Ruta Eco (2015):

  • Al febrer s’han incorporat les verdures ecològiques que es fan servir per fer les cremes
  • Al març s’introduiran els macarrons ecològics
  • A l’abril s’afegiran les peres ecològiques
  • Al maig s’introdueixen els espaguetis ecològics
  • Al juny s’introduirà una fruita de temporada per determinar, encara.

image

Pel que fa al Projecte de menjador, “fora del menjador”, volem destacar que aquest curs Campos Estela ha posat en marxa l’acció Pesa i Pensa de la que ja vam informar a una altra entrada del bloc (feu clic a l’enllaç per més informació).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑