Orquestorre de la Llebre

Des de l’AMPA, com ja venim fent fa un temps, estem mirant d’organitzar activitats musicals que fomentin la participació i col·laboració d’alumnes, pares i mares en les celebracions que organitza l’AMPA i l’escola al llarg del curs: Cantada de Nadales, Batucada de Carnestoltes…

OrquestorreÉs per això que se’ns ha acudit organitzar una orquestra i cor d’alumnes i pares/mares per fer una petita intervenció musical per la festa de la primavera, el 26 d’abril al matí.

A l’orquestra hi poden participar alumnes a partir de tercer de primària que estiguin estudiant qualsevol instrument i pares/mares que tinguin nocions de música i que toquin algun instrument.

Al cor hi podrà participar tothom qui tingui ganes de cantar.

Les dues peces que interpretarà l’orquestra i cantarà el cor són Imagine de John Lennon i Pa amb oli i sal de Blaumut.

Si hi voleu participar, només cal que ho feu saber a la Núria de música o bé responent al correu de l’ampa (ampatorrellebre@gmail.com) abans del 27 de març, fent-hi constar si voleu cantar o tocar, quin és el vostre instrument i quan temps fa que toqueu. El responsable de l’orquestra us farà arribar les partitures, adaptades al nivell de cadascú, per tal que pugueu practicar a casa.

Els assaigs seran les dates següents:

  • Pels alumnes de l’escola: dimarts 14 i dimarts 21 d’abril, de 12h a 13h, a la propia escola, cal que portin instrument (excepte els pianistes)
  • Pels pares/mares instrumentistes i cantaires: dijous 16 d’abril i dimecres 22 d’abril, de 14’45h a 15’45h a la propia escola
  • L’assaig general serà el mateix diumenge 26 a les 10

Cal que tothom es porti el propi instrument i faristol (excepte els pianistes).

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑