Les fotos de la festa!

Fa un parell de setmanes vam fer la festa de la Primavera i ens ho vam passar d’allò més bé! Agraïm a totes les famílies de l’AMPA que ho van fer possible, especialment a la Mireia de la comissió de festes, la Clara i la Maria, encarregades de la paella, la Sònia que es va encarregar del taller de manualitats, en Daniel i la Mireia que van muntar l’OrquesTorre. Com sempre, el grup de 6è va fer una gran feina, venent begudes i menjar, i ajudant a que tot funcionés perfectament.

Us deixem algunes fotos de record

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑